sariiiislivelife.blogg.se

Jag heter Sara och är 24 år gammal. Bor i en liten ort i Värmland. Jobbat inom vården sen 09 och trivs med det. Lever mycket för min träning, vilket denna blogg kommer att handla mycket om.

"Det kunde inte bli bättre"

Publicerad 2014-09-20 10:52:58 i träning,

Jag bloggar aldrig längre och de känns lite tråkigt. 

Två-tre sista gångerna på attacken har den känt som att jag är så kass och orkar inget och har bara velat strunta i den eftersom jag är sämst och får ångest när alla andra är så jävla duktiga! Bästa gänget som verkligen ger allt och till och med lite till! 

Igår var det dags igen och jag tror allt vände! Kändes så himla bra. Var ett roligt pass och jag kände att jag orkade, ibland lite mer än jag trodde. Död såklart men vad gör det? Strunt samma, det är värt det! ☺️
Älskar kommentaren Petra gav när vi hade "running track" och vi skulle dela upp oss i fyra hörn. Jag, hon, Fia och Maggan hamnade i samma och hon bara "men det kunde inte bli bättre". Tyckte de värmde extra i hjärtat och jag höll med henne för de va fyra starka brudar dä!! 😉💪
Ett av dom bästa och roligaste passen på ett tag, alla är bra, men när man känner att man är starkare är det roligare liksom. 
Även om jag älskar när Petrus leder så gillar jag när hon är med i klungan och med oss liksom. Mycket peppande och sjukt kul, med Fia också. Hon är så go! Fin människa! Vi har så kul!! ÄLSKAR ATTACK! 

Livets bild måste vara denna: 

Lördag och ledig helg. Något i magen och ett pass på gymmet till och börja med 😃💪👏

Om

Min profilbild

Sara

Sara, 24 år, vårdbiträde, träningsfreak, social, vänner, familj.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela