sariiiislivelife.blogg.se

Jag heter Sara och är 24 år gammal. Bor i en liten ort i Värmland. Jobbat inom vården sen 09 och trivs med det. Lever mycket för min träning, vilket denna blogg kommer att handla mycket om.

Fina Petra. Helt ärligt.

Publicerad 2014-08-26 12:30:37 i livet, tankar, träning, vänskap,

Jag blev lite småbitter när jag fick se vem som hade bodyattacken på min jobbkväll. Har typ 4 st på åtta veckor men de prickar ju såklart in när man verkligen, verkligen vill gå! 
Sen, eftersom dom är tre så har dom var tredje gång och nästa gång har är en fredag då jag inte kan, självklart är det samma sak igen.

Jag tycker alla tre är så sjukt duktiga på sina egna sätt och vis! MEN sen jag inte hjälpa att jag gillar Petra lite mer. Hon är alltid så himla glad, så trevlig, så fin personlighet, så på att alla ska ha det bra och vill att alla ska göra sitt bästa och är bara helt enkelt bäst! Hon är den enda som kan köra ut mig till max på det sättet jag inte trodde va möjligt! Men hon lyckas, hon har lyckats med så himla mycket. Hon har räddat mig genom så himla mycket. 
Jag skrev till henne igår hur mycket allt betyder för mig att hon finns och att jag tycker hon är så himla duktig. 
Jag kan inte beskriva med ord och kan inte förklara men när allt är skit är ett attackpass med Petra det enda jag behöver. Det är som att umgås med sin bästa vän. Ungefär lika och då är värdet STORT! 

Fick gulligaste svaret tillbaka! 


Blev sjukt glad. Liksom omtänksamma människa!! Bara det "tack för att du är du" rakt in, precis så! TACK ❤️

Så jävla off!

Publicerad 2014-08-10 22:37:15 i livet, träning,

Men ärligt. Piss piss piss! Jaja.

Sista dagen men träning med Paolo idag! Om det stämmer att hon har fyllt i allt så slutade jag på en andra plats. Sjukt stolt över insatsen ☺️




Sjuk i helgen men körde veckotestet ändå!! Bara för att. Dumt ja vet men ändå. Nu är det ialla fall gjort. 

Veckotest
Är grymt nöjd med min utveckling faktiskt!! Vecka 1 lyckades jag köra 12 hela varv med 10 armhävningar, 10 situps och 15 knäböj på 15 min. 
Varje vecka har jag höjt med minst 2 varv och på vecka 5, alltså igår uppnådde jag 24 varv!!! Wihoo. Det är alltså hela 12 varv mer. Låter lite sjukt men grymt kul också :))) 

Veckoutmaningarna
En gång i veckan har det varit en utmaning och varje vecka har jag genomfört dom och nått målet som varit 😄 det har varit burpees, crossfit situps, plankan, dips och jägarvila. Man klarar mer än vad man tror 💪



Jag är nöjd med mina fem veckor.
Dags att köra på igen. 
💪💪💪 

Som sagt sjuk och det tar kål på mig!! Orkar inte.... Men så fort jag är frisk då jävlar. 
Livet är träning just nu när allt är skit.

Om

Min profilbild

Sara

Sara, 24 år, vårdbiträde, träningsfreak, social, vänner, familj.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela